KIA autoverzekering

Een Kia gekocht? Een Kia verzekeren is snel geregeld. Kies hieronder de Kia autoverzekering en sluit hem direct af.

KIA autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 1 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Kia autoverzekering

Heeft u net een Kia gekocht? Dan bent u daar natuurlijk heel blij mee en zuinig op. Hiervoor is er de Kia autoverzekering. Als u een nieuwe of tweedehands BMW hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Kia verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Kia verzekeren. Start met het vergelijken van de Kia verzekering en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Kia autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze Kia autoverzekering online afsluiten.

KIA autoverzekering

Kia autoverzekeraars

Alle autoverzekeraars bieden een Kia verzekering. U kunt onder andere een Kia autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Kia. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden.

Kia auto modellen

Kia heeft door de jaren heen al heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Kia types zijn;
  • Kia Picanto
  • Kia Venga
  • Kia Rio
  • Kia Sportage
  • Kia Ceed
  • Kia Niro
Hier vindt u een overzicht van alle Kia modellen. Kia biedt ook een aantal hybride en elektrische Kia’s. Heeft u er een en wilt u uw elektrische Kia verzekeren? Klik hier om uw Kia auto direct te verzekeren.
KIA verzekeren

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Kia WA autoverzekering

U dient uw Kia minimaal WA te verzekeren. WA betekent ‘wettelijk aansprakelijk’. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Kia WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Kia een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA dekking.

Kia WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;

  • Diefstal, vandalisme en inbraak
  • Schade door storm, brand en hagel
  • Ruitschade
  • Schade door een aanrijding met een dier

Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco dekking.

Kia Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Kia gekocht? Of heeft u een Kia met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Kia verzekering met all risk dekking, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Kia en de schade die u zelf per ongeluk hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk dekking.

Andere bekende automerken