Mercedes autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Mercedes afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Mercedes autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op.

Mercedes autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 30 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Mercedes autoverzekering

Als u een nieuwe of tweedehands Mercedes hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Mercedes verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Mercedes verzekeren. Start met de Mercedes autoverzekering vergelijken en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Mercedes autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze Mercedes autoverzekering direct afsluiten.

mercedes autoverzekering

Mercedes autoverzekeraars

Bijna alle autoverzekeraars bieden een Mercedes verzekering. U kunt onder andere een Mercedes autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Mercedes. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden. Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure Mercedes? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie.

Mercedes auto modellen

Mercedes heeft door de jaren heen al heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Mercedes types zijn;

 • Mercedes A-klasse
 • Mercedes B-klasse
 • Mercedes C-klasse estate
 • Mercedes CLA klasse
 • Mercedes coupé
 • Mercedes cabrio
 • Mercedes SUV

Hier vindt u een overzicht van alle Mercedes modellen.

Mercedes biedt ook een aantal plug-in hybrid varianten en elektrische auto’s. Heeft u er een en wilt u uw elektrische Mercedes verzekeren? Klik hier om uw Mercedes auto direct te verzekeren.

Mercedes verzekeren

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Mercedes WA autoverzekering

U dient uw Mercedes minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Mercedes WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Mercedes een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA autoverzekering.

Mercedes WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;

 • Diefstal, vandalisme en inbraak
 • Schade door storm, brand en hagel
 • Ruitschade
 • Schade door een aanrijding met een dier

Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco auto dekking.

Mercedes Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Mercedes gekocht? Of heeft u een Mercedes met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Mercedes verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Mercedes en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk dekking.

Andere bekende automerken