Peugeot autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Peugeot afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Peugeot autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op.

Peugeot autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 23 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Peugeot autoverzekering

Als u een nieuwe of tweedehands Peugeot hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Peugeot verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Peugeot verzekeren. Start met het vergelijken van de Peugeot verzekering en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Peugeot autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze Peugeot autoverzekering direct afsluiten.

peugeot autoverzekering

Peugeot autoverzekeraars

Alle autoverzekeraars bieden een Peugeot verzekering. U kunt onder andere een Peugeot autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Peugeot. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden.

Peugeot auto modellen

Peugeot heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Peugeot types zijn;
  • Peugeot 108, 208 en 308
  • Peugeot 2008, 3008, 5008
  • Peugeot e-208
  • Peugeot e-2008 SUV
Hier vindt u een overzicht van alle Peugeot modellen. Peugeot biedt meerdere elektrische auto’s. Heeft u er een en wilt u uw elektrische Peugeot verzekeren? Klik hier om uw Peugeot auto direct te verzekeren.
Peugeot verzekeren

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Peugeot WA autoverzekering

U dient uw Peugeot minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Peugeot WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Peugeot een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA autoverzekering.

Peugeot WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;
  • Diefstal, vandalisme en inbraak
  • Schade door storm, brand en hagel
  • Ruitschade
  • Schade door een aanrijding met een dier
Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco autoverzekering.

Peugeot Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Peugeot gekocht? Of heeft u een Peugeot met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Peugeot verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Peugeot en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk autoverzekering.

Andere bekende automerken