Fiat autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Fiat afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Fiat autoverzekering zonder teveel te betalen. U kunt direct veilig de weg op.

Autoverzekering vergelijken

Fiat autoverzekering informatie

Fiat autoverzekering informatie

Wie kent de Fiat nou niet? Een paar jaar geleden zagen we de leuke rode Fiat 500 overal op de weg. Fiat is van Italiaanse komaf. Natuurlijk biedt Fiat meer dan de Fiat 500. Dat leest u verderop deze pagina.

Heeft u ook een nieuwe of tweedehands Fiat gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Fiat verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Fiat verzekeren. Start met het vergelijken van de Fiat verzekering en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Fiat autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u direct deze Fiat auto polis afsluiten.


  [inhoudsopgave]


Verschillende dekkingen


U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco, All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Fiat WA autoverzekering

U dient uw Fiat minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Fiat WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Fiat een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA auto dekking.

Fiat WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;
 • Diefstal, vandalisme en inbraak
 • Schade door storm, brand en hagel
 • Ruitschade
 • Schade door een aanrijding met een dier
Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco dekking.

Fiat Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Fiat gekocht? Of heeft u een Fiat met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Fiat verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Fiat en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk auto dekking.

Fiat auto modellen


Fiat heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Fiat types zijn;
 • Fiat 500
 • Fiat 500C
 • Fiat 500X Urban & Lounge
 • Fiat 500X Cross
 • Fiat 500X Sport
 • Fiat Panda
 • Fiat Panda Cross
Hier vindt u een overzicht van alle Fiat modellen.

Momenteel biedt Fiat nog niet veel elektrische Fiats. Verwacht wordt dat hier de komende jaren verandering in komt. Heeft u er wel al eentje en wilt u uw elektrische Fiat verzekeren? Klik hier om uw Fiat auto direct te verzekeren.

Fiat autoverzekeraars


Alle autoverzekeraars bieden een Fiat verzekering. U kunt onder andere een Fiat autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Fiat. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden.

Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure Fiat? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie. Heeft u ook een motor? Hier kunt u uw motorverzekering online vergelijken.

Vergelijkbare merken met Fiat


Misschien heeft u ook een tweede auto die u wilt verzekeren? Kijk dan op onze andere pagina’s voor vergelijkbare merken met Fiat;
- Audi autoverzekering
- Biro verzekering
- BMW autoverzekering
- Citroën autoverzekering
- Ford autoverzekering
- Honda autoverzekering
- Hyundai autoverzekering
- Jeep autoverzekering
- Kia autoverzekering
- Land Rover autoverzekering
- Lexus autoverzekering
- Mazda autoverzekering
- Mercedes autoverzekering
- Mini autoverzekering
- Mitsubishi autoverzekering
- Nissan autoverzekering
- Oldtimer autoverzekering
- Opel autoverzekering
- Peugeot autoverzekering
- Porsche autoverzekering
- Renault autoverzekering
- Saab autoverzekering
- Seat autoverzekering
- Skoda autoverzekering
- Suzuki autoverzekering
- Tesla autoverzekering
- Toyota autoverzekering
- Volkswagen autoverzekering
- Volvo autoverzekering
- Youngtimer autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01