Honda autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Honda afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Honda autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op.

Honda autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Saskia Oegema
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Saskia Oegema op 30 april 2021
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Honda autoverzekering

Honda is al jarenlang een bekend automerk. Het is een Japanse fabrikant en die naast auto’s ook motoren maakt. Heeft u een nieuwe of tweedehands Honda gekocht? Dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Honda verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Honda verzekeren. De eerste stap is om de autoverzekeringen te vergelijken. Vul hiervoor de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Honda autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u de Honda autoverzekering meteen afsluiten.

honda autoverzekering

Honda autoverzekeraars

Alle autoverzekeraars bieden een Honda verzekering. U kunt onder andere een Honda autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Honda. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden.

Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure Honda? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie. Zoals gezegd maakt Honda ook motoren. Heeft u een motor, dan kunt u hier uw motorverzekering vergelijken. Ook voor een motor geldt dat u verplicht bent om deze te verzekeren.

Honda auto modellen

Honda heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Honda types zijn;

  • Honda Jazz
  • Honda Civic
  • Honda HR-V
  • Honda CR-V
  • Honda CR-V Hybrid
  • Honda e

Hier vindt u een overzicht van alle Honda modellen.

Momenteel biedt Honda nog niet veel elektrische Honda’s. Verwacht wordt dat hier de komende jaren verandering in komt. Heeft u er wel al eentje en wilt u uw elektrische Honda verzekeren? Klik hier om uw Honda auto direct te verzekeren.

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco, All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Honda WA autoverzekering

U dient uw Honda minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Honda WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Honda een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA dekking.

Honda WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;

  • Diefstal, vandalisme en inbraak
  • Schade door storm, brand en hagel
  • Ruitschade
  • Schade door een aanrijding met een dier

Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco dekking.

Honda Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Honda gekocht? Of heeft u een Honda met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Honda verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Honda en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk dekking.

Andere bekende automerken