Hyundai autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Hyundai afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Hyundai autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op

Hyundai autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 30 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Hyundai autoverzekering

Als u een nieuwe of tweedehands Hyundai hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Hyundai verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Hyundai verzekeren. Start met het vergelijken van de Hyundai verzekering en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Hyundai autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze Hyundai autoverzekering direct afsluiten.

Hyundai autoverzekering

Hyundai autoverzekeraars

Alle autoverzekeraars bieden een Hyundai verzekering. U kunt onder andere een Hyundai autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Hyundai. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden.

Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure Hyundai? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie. Heeft u ook een motor? Hier kunt u uw Hyundai motorverzekering vergelijken.

Hyundai auto modellen

Hyundai heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Hyundai types zijn;

 • Hyundai i10
 • Hyundai i20
 • Hyundai Kona
 • Hyundai i30
 • Hyundai IONIQ
 • Hyundai Tuscon
 • Hyundai Santa Fe
 • Hyundai NEXO

Hier vindt u een overzicht van alle Hyundai modellen.

Hyundai biedt meerdere plug in hybrid en elektrische Hyundai’s. Ook deze kunt u gewoon verzekeren! Heeft u er een en wilt u uw elektrische Hyundai verzekeren? Klik hier om uw Hyundai auto direct te verzekeren.

Hyundai verzekeren

Verschillende dekkingen


U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Hyundai WA autoverzekering

U dient uw Hyundai minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Hyundai WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Hyundai een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA auto dekking.

Hyundai WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;

 • Diefstal, vandalisme en inbraak
 • Schade door storm, brand en hagel
 • Ruitschade
 • Schade door een aanrijding met een dier

Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco auto dekking.

Hyundai Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Hyundai gekocht? Of heeft u een Hyundai met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Hyundai verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Hyundai en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk auto dekking.

Andere bekende automerken