Jeep autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Jeep afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Jeep autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op.

Jeep autoverzekering vergelijken

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 27 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Jeep autoverzekering

Gefeliciteerd met uw nieuwe Jeep! Een prachtige auto, sportief en luxe. Daar bent u vast trots en zuinig op. Als u een nieuwe of tweedehands Jeep hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Jeep verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Jeep verzekeren. Start met het vergelijken van de Jeep verzekering en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Jeep autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze Jeep autoverzekering online afsluiten.

jeep autoverzekering

Jeep autoverzekeraars

Bijna alle autoverzekeraars bieden een Jeep verzekering. U kunt onder andere een Jeep autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Jeep. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden. Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure Jeep? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie. Heeft u ook een motor? Hier kunt u uw motorverzekering vergelijken.

Jeep auto modellen

Jeep heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Jeep types zijn;

  • Jeep Compass
  • Jeep Renegade
  • Jeep Grand Cherokee
  • Jeep Wrangler Unlimited

Hier vindt u een overzicht van alle Jeep modellen.

Momenteel biedt Jeep nog niet veel elektrische Jeeps. Wellicht dat dit in de komende jaren nog verandert. Heeft u er wel al eentje en wilt u uw elektrische Jeep verzekeren? Klik hier om uw auto direct te verzekeren.

Jeep verzekeren

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Jeep WA autoverzekering

U dient uw Jeep minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Jeep WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Jeep een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA auto dekking.

Jeep WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;

  • Diefstal, vandalisme en inbraak
  • Schade door storm, brand en hagel
  • Ruitschade
  • Schade door een aanrijding met een dier

Lees hier meer informatie over de dekking WA Beperkt Casco.

Jeep Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Jeep gekocht? Of heeft u een Jeep met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Jeep verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Jeep en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de All Risk auto dekking.

Andere bekende automerken