Lexus autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Lexus afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Lexus autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op.

Lexus autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 20 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Lexus autoverzekering

Lexus is sinds 1989 de naam van de luxedivisie van het Toyota-concern. Als u een nieuwe of tweedehands Lexus hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Lexus verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Lexus verzekeren. Start met het vergelijken van de Lexus verzekering en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Lexus autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze Lexus autoverzekering direct afsluiten.

lexus autoverzekering

Lexus autoverzekeraars

Bijna alle autoverzekeraars bieden een Lexus verzekering. U kunt onder andere een Lexus autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Lexus. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden.

Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure Lexus? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie. Heeft u ook een motor? Hier kunt u uw Lexus motorverzekering vergelijken.

Lexus auto modellen

Lexus heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Lexus types zijn;

 • Lexus CT
 • Lexus UX
 • Lexus IS
 • Lexus NX
 • Lexus RX
 • Lexus RC
 • Lexus LC
 • Lexus LS

Hier vindt u een overzicht van alle Lexus modellen.

Lexus biedt ook een aantal elektrische Lexus. Heeft u er een en wilt u uw elektrische Lexus verzekeren? Hier kunt u uw auto direct verzekeren.

Lexus verzekeren

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Lexus WA autoverzekering

U dient uw Lexus minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Lexus WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Lexus een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA autoverzekering.

Lexus WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;
 • Diefstal, vandalisme en inbraak
 • Schade door storm, brand en hagel
 • Ruitschade
 • Schade door een aanrijding met een dier
Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco autoverzekering.

Lexus Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Lexus gekocht? Of heeft u een Lexus met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Lexus verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Lexus en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk autoverzekering.

Andere bekende automerken