Mitsubishi autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Mitsubishi afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Mitsubishi autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op.

Mitsubishi autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 30 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Mitsubishi autoverzekering

Met de Mitsubishi Outlander is Mitsubishi weer helemaal op de kaart gezet. Ook met name door Mitsubishi Outlander PHEV, die we veel op de Nederlandse wegen zien. U bent natuurlijk zuinig op uw auto. Daarom is een verzekering verstandig. Bovendien geldt dat als u een nieuwe of tweedehands Mitsubishi hebt gekocht, u verplicht bent om deze te verzekeren. Iedereen die een auto bezit, moet een WA dekking afsluiten. Zonder Mitsubishi verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Mitsubishi verzekeren. Start met het vergelijken van de Mitsubishi verzekering en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Mitsubishi autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze Mitsubishi autoverzekering online afsluiten.

mitsubishi autoverzekering

Mitsubishi autoverzekeraars

Bijna alle autoverzekeraars bieden een Mitsubishi verzekering. U kunt onder andere een Mitsubishi autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Mitsubishi . Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden.

Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure Mitsubishi? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie. Heeft u ook een motor? Hier kunt u uw Mitsubishi motorverzekering vergelijken.

Mitsubishi auto modellen

Mitsubishi heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Mitsubishi types zijn;

  • Mitsubishi Outlander
  • Mitsubishi Outlander PHEV
  • Mitsubishi Space Star
  • Mitsubishi ASX
  • Mitsubishi Eclipse cross
  • Mitsubishi L200

Hier vindt u een overzicht van alle Mitsubishi modellen.

Momenteel biedt Mitsubishi nog niet veel elektrische Mitsubishi ‘s. Verwacht wordt dat hier de komende jaren verandering in komt. Heeft u er wel al eentje en wilt u uw elektrische Mitsubishi verzekeren? Klik hier om uw Mitsubishi auto direct te verzekeren.

mitsubishi verzekeren

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Mitsubishi WA autoverzekering

U dient uw Mitsubishi minimaal WA te verzekeren. Hiermee zijn de schades gedekt die u veroorzaakt aan een ander. Dit houdt ook in dat de schade aan uw eigen auto of diefstal met deze Mitsubishi WA dekking niet zijn verzekerd. Heeft uw Mitsubishi een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA autoverzekering.

Mitsubishi WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Met deze dekking dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;

  • Diefstal, vandalisme en inbraak
  • Schade door storm, brand en hagel
  • Ruitschade
  • Schade door een aanrijding met een dier

Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco autoverzekering.

Mitsubishi Allrisk autoverzekering

Heeft u een nieuwe Mitsubishi gekocht of een Mitsubishi met een hoge dagwaarde? Dan is het slim om de Mitsubishi verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Mitsubishi en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk autoverzekering.

Andere bekende automerken