Nissan autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Nissan afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Nissan autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op.

Nissan autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 30 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Nissan autoverzekering

Als u een nieuwe of tweedehands Nissan hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Nissan verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Nissan verzekeren. Start met uw autoverzekering vergelijken en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Nissan autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze Nissan autopolis direct afsluiten.

nissan autoverzekering

Nissan autoverzekeraars

Alle autoverzekeraars bieden een Nissan verzekering. U kunt onder andere een Nissan autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Nissan. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden. Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure Nissan? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie. Heeft u ook een motor? Hier kunt u uw Nissan motorverzekering vergelijken.

Nissan auto modellen

Nissan heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Nissan types zijn;
  • Nissan Qashqai
  • Nissan Juke
  • Nissan Micra
  • Nissan Leaf
  • Nissan X-trail
Hier vindt u een overzicht van alle Nissan modellen. Nissan biedt ook een aantal elektrische auto’s. Heeft u er een en wilt u uw elektrische Nissan verzekeren? Klik hier om uw Nissan auto direct te verzekeren.

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Nissan WA autoverzekering

U dient uw Nissan minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Nissan WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Nissan een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA auto dekking.

Nissan WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;

  • Diefstal, vandalisme en inbraak
  • Schade door storm, brand en hagel
  • Ruitschade
  • Schade door een aanrijding met een dier

Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco auto dekking.

Nissan Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Nissan gekocht? Of heeft u een Nissan met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Nissan verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Nissan en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk auto dekking.

Andere bekende automerken