Porsche autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Porsche afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Porsche autoverzekering. U kunt dan direct veilig de weg op.

Porsche autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 30 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Porsche autoverzekering informatie

Porsches zijn prachtige auto’s. Niet gek dat u hem goed wilt verzekeren. Een mooie Porsche kan niet iedereen zomaar kopen en daarom bent u er waarschijnlijk heel zuinig op. Als u een nieuwe of tweedehands Porsche hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Porsche verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw mooie Porsche verzekeren. Start met het vergelijken van de Porsche verzekering en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Porsche autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze Porsche autoverzekering direct afsluiten.

porsche autoverzekering

Porsche autoverzekeraars

Bijna alle autoverzekeraars bieden een Porsche verzekering. U kunt onder andere een Porsche autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Porsche. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden. Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure Porsche? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie. Heeft u ook een motor? Hier kunt u uw motorverzekering vergelijken.

Porsche auto modellen

Porsche heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Porsche types zijn;

  • Porsche 911
  • Porsche 718
  • Porsche Taycan
  • Porsche Panamera, Panamera GTS, Panamera Turbo
  • Porsche Macan
  • Porsche Cayenne

Hier vindt u een overzicht van alle Porsche modellen.

Porsche biedt ook een aantal E-hybird modellen. Ook deze kunt u direct verzekeren.

porsche verzekeren

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Porsche WA autoverzekering

U dient uw Porsche minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Porsche WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Porsche een lagere dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Omdat de meeste Porsches een hoge waarde hebben, is een WA dekking meestal niet voldoende. Lees hier meer informatie over de WA verzekering auto.

Porsche WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;
  • Diefstal, vandalisme en inbraak
  • Schade door storm, brand en hagel
  • Ruitschade
  • Schade door een aanrijding met een dier
Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco verzekering.

Porsche Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Porsche gekocht? Of heeft u een Porsche met een hoge dagwaarde? Kies dan voor de Porsche verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Porsche en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk verzekering.

Andere bekende automerken