Suzuki autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Suzuki afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Suzuki autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op.

Suzuki autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 13 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Suzuki autoverzekering

Als u een nieuwe of tweedehands Suzuki hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Suzuki verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Suzuki verzekeren. Start met deautopolis vergelijken en vul de gegevens van uw Suzuki in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Suzuki autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u direct deze Suzuki autoverzekering afsluiten.

suzuki autoverzekering

Suzuki autoverzekeraars

Bijna alle autoverzekeraars bieden een Suzuki verzekering. U kunt onder andere een Suzuki autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Suzuki. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden. Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure Suzuki ? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie. Heeft u ook een motor? Hier kunt u uw motorverzekering vergelijken.

Suzuki auto modellen

Suzuki heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Suzuki types zijn;
 • Suzuki Celerio
 • Suzuki Ignis
 • Suzuki Swift
 • Suzuki Vitara
 • Suzuki S-Cross
 • Suzuki Across
 • Suzuki Jimny
Hier vindt u een overzicht van alle Suzuki modellen. Momenteel biedt Suzuki nog niet veel elektrische Suzuki’s. Verwacht wordt dat hier de komende jaren verandering in komt. Heeft u er wel al eentje en wilt u uw elektrische Suzuki verzekeren? Klik hier om uw Suzuki auto direct te verzekeren.

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Suzuki WA autoverzekering

U dient uw Suzuki minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Suzuki WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Suzuki een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA dekking.

Suzuki WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;
 • Diefstal, vandalisme en inbraak
 • Schade door storm, brand en hagel
 • Ruitschade
 • Schade door een aanrijding met een dier
Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco dekking.

Suzuki Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Suzuki gekocht? Of heeft u een Suzuki met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Suzuki verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Suzuki en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk auto dekking.

Andere bekende automerken