Toyota autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Toyota afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Toyota autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op.

Toyota autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 10 maart 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Toyota autoverzekering

Als u een nieuwe of tweedehands Toyota hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Toyota verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Toyota verzekeren. Start met het vergelijken van de Toyota verzekering en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Toyota autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze Toyota autoverzekering direct afsluiten.

toyota autoverzekering

Toyota autoverzekeraars

Alle autoverzekeraars bieden een Toyota verzekering. U kunt onder andere een Toyota autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Toyota. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden. Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure Toyota? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie. Heeft u ook een motor? Hier kunt u uw motorverzekering vergelijken.

Toyota auto modellen

Toyota heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Toyota types zijn;

 • Toyota AYGO
 • Toyota Yaris
 • Toyota Corolla
 • Toyota Sedan
 • Toyota C-HR
 • Toyota Prius
 • Toyota Camry
 • Toyota RAV4
 • Toyota Land Cruiser<

Hier vindt u een overzicht van alle Toyota modellen.

Toyota biedt ook een aantal plug in hybrid modellen en elektrische auto’s. Heeft u er hier eentje van en wilt u uw elektrische Toyota verzekeren? Klik hier om uw Toyota auto direct te verzekeren.

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Toyota WA autoverzekering

U dient uw Toyota minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Toyota WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Toyota een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA autoverzekering.

Toyota WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;
 • Diefstal, vandalisme en inbraak
 • Schade door storm, brand en hagel
 • Ruitschade
 • Schade door een aanrijding met een dier
Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco autoverzekering.

Toyota Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Toyota gekocht? Of heeft u een Toyota met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Toyota verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Toyota en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk autoverzekering.

Andere bekende automerken