BMW autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw BMW afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede BMW autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op.

BMW autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 30 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

BMW autoverzekering

Als u een nieuwe of tweedehands BMW hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder BMW verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw BMW verzekeren. Start met het vergelijken van de BMW verzekering en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste BMW autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze BMW autoverzekering direct afsluiten.

BMW verzekering

BMW autoverzekeraars

Bijna alle autoverzekeraars bieden een BMW verzekering. U kunt onder andere een BMW autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type BMW. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden.

Let op; bent u jonger dan 25 jaar en heeft u een dure BMW? Dan vragen autoverzekeraars soms een hogere premie. Heeft u ook een motor? Hier kunt u uw BMW motorverzekering vergelijken.

BMW auto modellen

BMW heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende BMW types zijn;

 • BMW 1 serie
 • BMW 2 serie
 • BMW 3 serie
 • BMW 4 serie
 • BMW X serie
 • BMW Z4 serie
 • BMW i serie
 • BMW PHEV serie

Hier vindt u een overzicht van alle BMW modellen.

Momenteel biedt BMW nog niet veel elektrische BMW’s. Verwacht wordt dat hier de komende jaren verandering in komt. Heeft u er wel al eentje en wilt u uw elektrische BMW verzekeren? Klik hier om uw BMW auto direct te verzekeren.

BMW autoverzekering

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco, All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

BMW WA autoverzekering

U dient uw BMW minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de BMW WA dekking niet verzekerd. Heeft uw BMW een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA autoverzekering.

BMW WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;

 • Diefstal, vandalisme en inbraak
 • Schade door storm, brand en hagel
 • Ruitschade
 • Schade door een aanrijding met een dier

Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco autoverzekering.

BMW Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe BMW gekocht? Of heeft u een BMW met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de BMW verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen BMW en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk autoverzekering.

Andere bekende automerken

BMW verzekeren via Totaalbesparen.com

Wilt u binnenkort een BMW autoverzekering afsluiten? Vergelijk dan eerst via Totaalbesparen.com. Door goed te vergelijken vindt u niet alleen de goedkoopste BMW autoverzekering, maar ook de beste. Heeft u vragen? Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar via 072-8445285.