Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Opstalverzekering vergelijken

Opstalverzekering vergelijken en overstappen

Met een opstalverzekering verzekert u een object tegen schade aan onderdelen die vastzitten aan het object. Denk hierbij aan bijvoorbeeld brandschade. Indien u de producten in uw object wilt verzekeren (de inboedel) kunt u een inboedelverzekering afsluiten.

Start met vergelijken
1 GEGEVENS

Vul de gevraagde gegevens in

2 KEUZE

Maak een keuze uit het overzicht

3 OVERSTAPPEN

Rond de overstap af bij de gekozen leverancier

Opstalverzekering vergelijken op Totaalbesparen.com

Door jaarlijks uw opstalverzekering te vergelijken kunt u zien of u bij de huidige verzekeraar nog wel het goedkoopste of het beste af bent. Om problemen bij eventuele schade te voorkomen raden wij u graag aan tegelijkertijd de inboedelverzekering en opstalverzekering te vergelijken en deze twee verzekeringen af te sluiten bij dezelfde verzekeraar. Wanneer in dit geval onvoorziene schade ontstaat aan uw object is de vraag wie wat dient te betalen niet meer relevant doordat beide verzekeringen bij dezelfde verzekeraar zijn afgesloten. Hiermee bespaart u mogelijk veel tijd voordat het schadebedrag uitbetaald wordt. Wanneer deze verzekeringen bij verschillende verzekeraars zijn afgesloten is de kans groot dat de verzekeraars gaan touwtje trekken over de vraag wie welke schade dient te gaan vergoeden.

Voor wie is een opstalverzekering?

Oververzekeren heeft geen enkele zin en kost daarnaast ook nog eens onnodig geld. Wanneer u een huurwoning heeft is het afsluiten van een opstalverzekering geen goed idee. Het object verzekeren tegen schade is in dit geval de verantwoordelijkheid van de verhuurder. Een inboedelverzekering kan in het geval van een huurwoning wel een goed idee zijn. Zeker wanneer u in de woning veel kostbare spullen heeft staan.

De opstalverzekering is vooral bedoeld voor eigenaren van objecten. Een opstalverzekering afsluiten is bijvoorbeeld een goed idee wanneer u eigenaar bent van een koopwoning. Omdat u voor uw koopwoning hoogstwaarschijnlijk een hypotheek hebt afgesloten is het slim het object tegen eventuele schade te verzekeren.

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy